Fiets accu revisie Veldwezelt! Ook de bezoekers uit Veldwezelt zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Veldwezelt kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze alsmaar populairder, natuurlijk ook in Veldwezelt rijden er steeds meer door de stad. Het is plezierig om ergens op bezoek te gaan met een elektrische fiets. Doordat je geringer sterkte en druk hoeft toe te passen hou je het veeltijds langer vol. Even gauw naar de stad in Veldwezelt is voortaan eenvoudig per ebike te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. En hoe plezierig het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Veldwezelt voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Veldwezelt kost dikwijls boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Veldwezelt met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is uw voorkeur of u sterkere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Veldwezelt: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze aardbol buitengewoon cruciaal is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee buitengewoon voornaam. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Veldwezelt

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Veldwezelt helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Veldwezelt is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Veldwezelt laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Veldwezelt een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Veldwezelt

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Veldwezelt voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Veldwezelt

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven