Fiets accu revisie Venhuizen! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken fietsen in Venhuizen.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Venhuizen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Venhuizen. Het is plezierig om te reizen met de elektrische fiets. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder indien je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de zaak in Venhuizen is voortaan fijn met de fiets te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Plus hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Venhuizen voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog goed. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Venhuizen. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Venhuizen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. U kan ook kiezen voor krachtigere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit alles voor een relatief beperkte meerprijs. Een prettig plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Venhuizen: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom voortdurend belangrijker. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Venhuizen

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Venhuizen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Venhuizen is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Venhuizen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Venhuizen een extra voordeel dus!

Accu revisie Venhuizen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Venhuizen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Venhuizen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven