Fietsaccu revisie Viersel. Accu reviseren elektrische ebike in Viersel is eenvoudig en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Viersel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Viersel maken gebruik van de elektrische ebike. Fietsen met een elektrische e-bike is behaaglijk. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Viersel te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Hoe leuk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Viersel voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Viersel moet u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Viersel met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de fietsaccu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Viersel: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiermee uitermate belangrijk. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Viersel

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Viersel helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Viersel is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Viersel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Viersel een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Viersel

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Viersel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Viersel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven