Fiets accu revisie Vilvoorde? Ook de klanten uit Vilvoorde zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vilvoorde kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Vilvoorde. Het is aangenaam om te gaan bewegen met de elektrische fiets. Omdat je veel minder levensenergie en kracht hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restauratie in Vilvoorde te fietsen waar u eerder alleen met de wagen naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Vilvoorde voor ieder budget

Indien de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De behuizing kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je enkel datgene wat echt vervangen dient te worden.} U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Vilvoorde. Bij ons kan men tussen de 125 en 350 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Vilvoorde met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en de fiets accu langer mee gaat. En dit voor een beperkte prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele voordelen. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Vilvoorde: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze planeet zeer cruciaal is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past prima in dit perspectief. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Vilvoorde

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Vilvoorde helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vilvoorde is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vilvoorde laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vilvoorde een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Vilvoorde

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vilvoorde voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Vilvoorde

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven