Fiets accu revisie Vissenaken? Op zoek naar meer voorlichtingen over het reviseren van een fietsaccu in Vissenaken? Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vissenaken kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Vissenaken. Het is lekker om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Omdat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te verbruiken hou men het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eetcafé in Vissenaken te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen naar toe ging. Hoe leuk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Vissenaken voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lange tijd vaak nog in prima staat. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Vissenaken dient u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 400 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Vissenaken met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met hulp. En dat alles voor een lage meerprijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan ook nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Vissenaken: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor constant belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Vissenaken

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Vissenaken helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vissenaken is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vissenaken laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vissenaken een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Vissenaken

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vissenaken voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Vissenaken

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven