Fiets accu revisie Vlijtingen! Het reviseren van de fietsaccu in Vlijtingen kan meestal op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vlijtingen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Vlijtingen maken gebruik van de elektrische fiets. Rijden met een elektrische fiets is prettig. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder moe. Op de ebike naar vrienden die in Vlijtingen gehuisvest zijn was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Vlijtingen voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog perfect. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Vlijtingen kost meestal boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Vlijtingen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit zeer interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Vlijtingen: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Het hanteren met alles dat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Vlijtingen

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Vlijtingen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vlijtingen is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vlijtingen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vlijtingen een extra voordeel dus!

Accu revisie Vlijtingen

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vlijtingen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Vlijtingen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven