Fiets accu revisie Voorthuizen. Reviseren accu Voorthuizen goed voor uw portemonnee en het milieu, dikwijls net zo perfect of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Voorthuizen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Voorthuizen maken gebruik van de elektrische fiets. Rijden met een elektrische ebike is aangenaam. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veelal minder uitgeput. Even dringend naar de stad in Voorthuizen is voortaan gemakkelijk per ebike te doen, daar u voorheen mogelijk met de auto hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Voorthuizen voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Voorthuizen moet u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Voorthuizen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. U kan daarnaast kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. En dit voor een naar verhouding geringe prijs. Een aangenaam oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Voorthuizen: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Recyclen van materialen is hiermee heel voornaam. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Voorthuizen

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Voorthuizen helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Voorthuizen is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Voorthuizen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Voorthuizen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Voorthuizen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Voorthuizen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Voorthuizen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven