Fietsaccu revisie Vorden? Accu reviseren elektrische fiets in Vorden is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vorden kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Vorden maken gebruik van de elektrische ebike. Het is aangenaam om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel langer ingeval je zelf moet trappen. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restaurant in Vorden te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. En hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Vorden voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in uitstekende staat. {Door slechts de batterijen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen moet worden.} U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij de ebike expert in Vorden. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Vorden met garantie

Wij starten ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is denkbaar om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Vorden: Denk aan het milieu

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Vorden

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Vorden helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vorden is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vorden laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vorden een extra voordeel dus!

Accu revisie Vorden

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vorden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Vorden

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven