Fiets accu revisie Vuren. Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Vuren als het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Vuren kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, zeker ook in Vuren rijden er steeds meer door de stad. Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische ebike. Doordat je minder aandrift en kracht hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Vuren te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen heen ging. Hoe leuk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu volledig vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Vuren voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog prima. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke kracht, ook bij uw ebike expert in Vuren. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Vuren met garantie

We starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding gering. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Vuren: Denk aan het milieu

De wereld wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Vuren

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Vuren helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Vuren is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Vuren laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Vuren een extra voordeel dus!

Accu revisie Vuren

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Vuren voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Vuren

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven