Fiets accu revisie Waalre! Waarom een splinternieuwe fietsaccu aanschaffen in Waalre als het reviseren van de fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Waalre kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Waalre maken gebruik van de elektrische fiets. Fietsen met een elektrische fiets is aangenaam. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veel minder vermoeid. Even gauw naar de zaak in Waalre is voortaan eenvoudig met de fiets te doen, daar u voorheen misschien met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Waalre voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door uitsluitend de cellen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke vermogen, ook bij de fiets specialist in Waalre. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Waalre met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Waalre: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het hanteren met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Waalre

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Waalre helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Waalre is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Waalre laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Waalre een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Waalre

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Waalre voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Waalre

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven