Fietsaccu revisie Waalwijk! Accu reviseren elektrische ebike in Waalwijk is makkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Waalwijk kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens meer verkocht, natuurlijk ook in Waalwijk rijden er steeds meer door de stad. Het is lekker om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. Omdat je veel geringer werklust en druk hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Waalwijk gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe prettig het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Waalwijk voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd dient te worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Waalwijk kost doorgaans boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Waalwijk met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan verder kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de accu bij ons met een zorgeloos hart aanbieden. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Waalwijk: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het omgaan met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Waalwijk

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Waalwijk helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Waalwijk is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Waalwijk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Waalwijk een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Waalwijk

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Waalwijk voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Waalwijk

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven