Fiets accu revisie Waasmont

Fiets accu revisie Waasmont. Ook de klanten uit Waasmont zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Waasmont kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Waasmont

Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Waasmont rijden er veel meer rond. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische fiets. Omdat je veel geringer aandrift en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetcafé in Waasmont te fietsen waar u voorheen enkel met de auto naar toe ging. Plus hoe leuk het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Waasmont

Als de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog uitstekend. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen moet worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij de fiets expert in Waasmont. Bij ons kunt u tussen de 125 en 500 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Waasmont

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met support. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Waasmont: Denk aan de natuur

De aarde wordt telkens belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiermee heel voornaam. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Waasmont

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Waasmont helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Waasmont is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Waasmont laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Waasmont een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Waasmont

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Waasmont voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Waasmont

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven