Fiets accu revisie Waasmont? Ook de klanten uit Waasmont zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Waasmont kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Waasmont maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische ebike is voortreffelijk. Omdat je veel geringer sterkte en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veeltijds langer vol. Even snel naar de stad in Waasmont is nu fijn met de e-bike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Waasmont voor ieder budget

Als de accu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog goed. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Waasmont moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €500,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 450 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Waasmont met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met steun en de fiets accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Ook kunt u bij ons terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Waasmont: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past goed in dit perspectief. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Waasmont

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Waasmont helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Waasmont is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Waasmont laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Waasmont een extra voordeel dus!

Accu revisie Waasmont

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Waasmont voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Waasmont

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven