Fiets accu revisie Wageningen! Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Wageningen als het reviseren van de accu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wageningen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Wageningen maken gebruik van een elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. Omdat je minder energie en kracht hoeft toe te passen hou je het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eethuis in Wageningen te fietsen waar u vroeger alleen met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Wageningen voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Wageningen dient u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €550,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Wageningen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met support. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit zeer verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op veel pluspunten. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Wageningen: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom constant belangrijker. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wageningen

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Wageningen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wageningen is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wageningen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wageningen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Wageningen

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wageningen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Wageningen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven