Fiets accu revisie Wakkerzeel! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken e-bike’s in Wakkerzeel.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wakkerzeel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Wakkerzeel. Rijden met een elektrische fiets is plezant. Omdat je geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Wakkerzeel te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. En hoe gemakkelijk het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Wakkerzeel voor ieder budget

Als de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog perfect. {Door alleen de batterijen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Wakkerzeel moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €475,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Wakkerzeel met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . De uitgave hiervoor zijn relatief bescheiden. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Wakkerzeel: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor continu belangrijker. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wakkerzeel

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Wakkerzeel helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wakkerzeel is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wakkerzeel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wakkerzeel een extra voordeel dus!

Accu revisie Wakkerzeel

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wakkerzeel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Wakkerzeel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven