Fiets accu revisie Wamel. Ook de bezoekers uit Wamel zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wamel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Wamel maken gebruik van een elektrische fiets. Het is leuk om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Omdat je veel geringer levensenergie en dynamiek hoeft toe te passen hou men het heel wat langer vol. Even vlug naar de zaak in Wamel is voortaan eenvoudig met de fiets te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Wamel voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Wamel dient u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €550,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 450 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Wamel met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan ook kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op veel voordelen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Wamel: Denk aan het milieu

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles wat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wamel

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Wamel helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wamel is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wamel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wamel een extra voordeel dus!

Accu revisie Wamel

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wamel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Wamel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven