Fiets accu revisie Wanroij? Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van m’n fiets accu in Wanroij?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wanroij kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Wanroij maken gebruik van een elektrische fiets. Het is aangenaam om te gaan werken met de elektrische ebike. Doordat je geringer werklust en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Wanroij te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Plus hoe lekker het rijden ook is met een elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Wanroij voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door slechts de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je enkel dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Wanroij. Bij ons kunt u tussen de 150 en 350 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Wanroij met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kan verder kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Verder kunt u bij ons terecht als uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Wanroij: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor almaar belangrijker. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wanroij

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Wanroij helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wanroij is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wanroij laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wanroij een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Wanroij

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wanroij voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Wanroij

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven