Fiets accu revisie Warffum. Ook onze klanten uit Warffum zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Warffum kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Warffum rijden er steeds meer rond. Het is aangenaam om te gaan bewegen met de elektrische fiets. Doordat je geringer aandrift en druk hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Op de e-bike naar familie die in Warffum gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Warffum voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fietsaccu in Warffum kost meestal boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Warffum met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met ondersteuning. En dit voor een naar verhouding beperkte prijs. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Tevens kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Warffum: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Warffum

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Warffum helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Warffum is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Warffum laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Warffum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Warffum

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Warffum voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Warffum

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven