Fiets accu reviesie Wassenaar! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Wassenaar.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wassenaar kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Wassenaar. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Doordat je veel minder sterkte en kracht hoeft te verbruiken hou men het veel langer vol. Even vlug naar de stad in Wassenaar is voortaan fijn per fiets te doen, daar u eerst misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Wassenaar voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij de ebike expert in Wassenaar. Bij ons kunt u tussen de 150 en 300 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Wassenaar met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uiterst interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een goed idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Wassenaar: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Recyclen van materialen is hierbij erg belangrijk. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wassenaar

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Wassenaar helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wassenaar is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wassenaar laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wassenaar een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Wassenaar

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wassenaar voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Wassenaar

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven