Fiets accu reviesie Well! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Well.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Well kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Well rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische e-bike is prettig. Omdat je geringer levensenergie en druk hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Well te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto heen ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Well voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog goed. De cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Well moet u al gauw denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 400 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Well met garantie

We starten ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt verder kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Ingeval de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Well: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze aarde uitermate urgent is. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we verbruiken staat hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Well

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Well helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Well is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Well laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Well een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Well

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Well voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Well

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven