Fiets accu revisie Wellen! Reviseren fietsaccu Wellen prima voor uw portemonnee en het milieu, doorgaans net zo perfect of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wellen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Wellen rijden er steeds meer rond. Het is fijn om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal verder als je persoonlijk moet trappen. Even snel naar de winkel in Wellen is nu gemakkelijk per fiets te doen, daar u vroeger wellicht met de trein hier naar toe ging. En hoe plezierig het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Wellen voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Wellen. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Wellen met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Ingeval de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Wellen: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het hanteren met alles dat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit perspectief. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wellen

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Wellen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wellen is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wellen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wellen een extra voordeel dus!

Accu revisie Wellen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wellen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Wellen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven