Fiets accu revisie Wemmel? Wat kan ik uitsparen met het reviseren van mijn accu in Wemmel?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wemmel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Wemmel maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische fiets is gemakkelijk. Doordat je minder levensenergie en kracht hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Wemmel gehuisvest zijn was vroeger te ver op de fiets, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe voortreffelijk het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Wemmel voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog perfect. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Wemmel dient u al gauw denken aan een bedrag groter dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 125 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Wemmel met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kan tevens kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. Een aardig plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Ingeval de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Wemmel: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom constant belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit plaatje. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wemmel

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Wemmel helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wemmel is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wemmel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wemmel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Wemmel

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wemmel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Wemmel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven