Fiets accu revisie Westerhoven! Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van m’n fietsaccu in Westerhoven?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Westerhoven kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Westerhoven. Het is lekker om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je minder werklust en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veelal langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Westerhoven verblijven was vroeger te ver op de e-bike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Westerhoven voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in prima staat. {Door slechts de energie cellen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je enkel dat wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Westerhoven kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Westerhoven met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Alsook kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Westerhoven: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de toekomst van onze aardbol uitermate urgent is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom telkens belangrijker. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Westerhoven

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Westerhoven helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Westerhoven is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Westerhoven laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Westerhoven een extra voordeel dus!

Accu revisie Westerhoven

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Westerhoven voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Westerhoven

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven