Fiets accu revisie Wever

Fietsaccu revisie Wever? Accu reviseren elektrische fiets in Wever is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wever kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Wever

Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze steeds populairder, zeker ook in Wever rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische e-bike is behaaglijk. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je vaak minder moe. Even dringend naar de stad in Wever is nu eenvoudig per e-bike te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Wever

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door enkel de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je slechts dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Wever kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Wever

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. En dit voor een relatief lage meerprijs. Een aangenaam standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Wever: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor alsmaar belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Wever

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Wever helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wever is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wever laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wever een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Wever

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wever voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Wever

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven