Fiets accu revisie Wijgmaal? Reviseren fietsaccu Wijgmaal beter voor uw beurs en het milieu, meestal net zo goed of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wijgmaal kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, zeker ook in Wijgmaal rijden er veel meer rond. Het is fijn om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. Doordat je geringer aandrift en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veel langer vol. Op de e-bike naar familie die in Wijgmaal leven was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Wijgmaal voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog perfect. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. {Een nieuwe fietsaccu in Wijgmaal kost vaak boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 250 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Wijgmaal met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en de accu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding geringe prijs. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op veel voordelen. Ingeval de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Wijgmaal: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom constant belangrijker. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wijgmaal

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Wijgmaal helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wijgmaal is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wijgmaal laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wijgmaal een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Wijgmaal

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wijgmaal voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Wijgmaal

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven