Fiets accu revisie Wijhe! Zoekt u meer info over het reviseren van een fietsaccu in Wijhe? Fiets-accu.nl helpt u graag verder!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wijhe kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend vaker verkocht, natuurlijk ook in Wijhe rijden er steeds meer rond. Het is aangenaam om erop uit te trekken met een elektrische fiets. Doordat je geringer energie en druk hoeft te gebruiken hou je het veeltijds langer vol. Even vlug naar de zaak in Wijhe is voortaan fijn met de fiets te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. En hoe fijn het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Wijhe voor ieder budget

Als de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lange tijd vaak nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Wijhe moet u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Wijhe met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . En dit voor een naar verhouding lage prijs. Een mooi plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Wijhe: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe erg voornaam. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wijhe

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Wijhe helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wijhe is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wijhe laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wijhe een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Wijhe

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wijhe voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Wijhe

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven