Fiets accu revisie Wijlre! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Wijlre.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wijlre kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Wijlre maken gebruik van de elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is plezant. Doordat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eetcafé in Wijlre te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen naar toe ging. Plus hoe plezierig het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Wijlre voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lang gebruik vaak nog in goede staat. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Wijlre kost dikwijls boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Wijlre met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is uw keuze of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en de accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een mooi oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Wijlre: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de toekomst van onze aarde bijzonder belangrijk is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom voortdurend belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wijlre

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Wijlre helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wijlre is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wijlre laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wijlre een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Wijlre

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wijlre voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Wijlre

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven