Fiets accu revisie Winkelomheide! Ook de bezoekers uit Winkelomheide zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Winkelomheide kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend vaker verkocht, zeker ook in Winkelomheide rijden er veel meer rond. Het is plezant om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veel minder vermoeid. Op de e-bike naar familie die in Winkelomheide leven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe aangenaam het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Winkelomheide voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Winkelomheide moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Bij ons kan men tussen de 150 en 250 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Winkelomheide met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. U bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u krachtigere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een interessant oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Winkelomheide: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom voortdurend belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Winkelomheide

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Winkelomheide helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Winkelomheide is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Winkelomheide laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Winkelomheide een extra voordeel dus!

Accu revisie Winkelomheide

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Winkelomheide voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerder niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Winkelomheide

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven