Fiets accu revisie Winkelomheide

Fiets accu reviesie Winkelomheide? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Winkelomheide.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Winkelomheide kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Winkelomheide

Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Winkelomheide. Het is prettig om te reizen met de elektrische ebike. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetcafé in Winkelomheide te fietsen waar u voorheen enkel met de auto naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Winkelomheide

Ingeval de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij de fiets expert in Winkelomheide. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 300 euro uitsparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Winkelomheide

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een mooi idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Verder kunt u bij ons terecht als uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Winkelomheide: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past perfect in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Winkelomheide

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Winkelomheide helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Winkelomheide is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Winkelomheide laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Winkelomheide een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Winkelomheide

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Winkelomheide voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Winkelomheide

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven