Fietsaccu revisie Wintelre. Accu reviseren elektrische fiets in Wintelre is simpel en goedkoop.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wintelre kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Wintelre rijden er steeds meer rond. Het is heerlijk om naar je werkplek te gaan met de elektrische fiets. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Even gauw naar de zaak in Wintelre is nu fijn met de ebike te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Wintelre voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog goed. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij de ebike expert in Wintelre. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Wintelre met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit voor een relatief kleine prijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Wintelre: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wintelre

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Wintelre helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wintelre is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wintelre laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wintelre een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Wintelre

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wintelre voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Wintelre

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven