Fiets accu revisie Woerden? Waarom een nieuwe fietsaccu kopen in Woerden wanneer het reviseren van een accu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Woerden kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Woerden rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische e-bike is fijn. Omdat je minder sterkte en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veel langer vol. Op de ebike naar familie die in Woerden wonen was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Woerden voor ieder budget

Indien de accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. De chip kan b.v. nog prima in orde zijn. {Door alleen de cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij de ebike expert in Woerden. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Woerden met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief minimaal. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Woerden: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hiertoe heel voornaam. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Woerden

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Woerden helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Woerden is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Woerden laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Woerden een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Woerden

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Woerden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Woerden

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven