Fiets accu revisie Wortel! Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Wortel.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Wortel kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze steeds vaker verkocht, natuurlijk ook in Wortel rijden er steeds meer door de stad. Het is plezierig om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer energie en druk hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Wortel leven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Wortel voor ieder budget

Wanneer de accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog perfect. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke kracht, ook bij uw ebike expert in Wortel. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Wortel met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . En dat alles voor een geringe meerprijs. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart voorleggen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Wortel: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor alsmaar belangrijker. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Wortel

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Wortel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Wortel is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Wortel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Wortel een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Wortel

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Wortel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Wortel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven