Fiets accu revisie Zandvoort. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in Zandvoort.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zandvoort kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Zandvoort maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische fiets is prettig. De km die gefietst kunnen worden zijn veel langer wanneer je zelf moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Zandvoort verblijven was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe plezierig het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Zandvoort voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. {Door enkel de cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Zandvoort. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Zandvoort met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan bovendien kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een goed plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Zandvoort: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een goede bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet uitsluitend uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Zandvoort

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Zandvoort helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zandvoort is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zandvoort laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zandvoort een extra voordeel dus!

Accu revisie Zandvoort

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zandvoort voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Zandvoort

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven