Fiets accu revisie Zeewolde? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Zeewolde.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zeewolde kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Zeewolde rijden er steeds meer rond. Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je geringer sterkte en druk hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Even gauw naar de stad in Zeewolde is nu gemakkelijk per fiets te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Zeewolde voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in goede staat. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Zeewolde. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Zeewolde met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. U kan ook kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een naar verhouding kleine meerprijs. Een aangenaam standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Als de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Zeewolde: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom constant belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Zeewolde

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Zeewolde helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zeewolde is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zeewolde laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zeewolde een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Zeewolde

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zeewolde voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Zeewolde

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven