Fiets accu revisie Zegveld! Ook onze bezoekers uit Zegveld zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zegveld kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Zegveld. Rijden met een elektrische fiets is lekker. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je vaak minder moe. Even snel naar de stad in Zegveld is nu fijn per fiets te doen, daar u eerst mogelijk met de auto hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Zegveld voor ieder budget

Op het moment dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij uw ebike expert in Zegveld. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Zegveld met garantie

We beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. En dit alles voor een geringe prijs. Een aardig idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Zegveld: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aardbol heel cruciaal is. Recyclen van materialen is hierbij uitermate belangrijk. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een goede bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Zegveld

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Zegveld helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zegveld is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zegveld laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zegveld een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Zegveld

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zegveld voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Zegveld

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven