Fiets accu revisie Zelk. Waarom een splinternieuwe fietsaccu bestellen in Zelk als het reviseren van een fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zelk kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Zelk maken gebruik van de elektrische fiets. Het is behaaglijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische fiets. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer wanneer je zelf moet trappen. Even vlug naar de stad in Zelk is voortaan gemakkelijk per fiets te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De fiets accu helemaal vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Zelk voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd veelal nog in goede staat. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Zelk dient u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Zelk met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . De uitgave hiervoor zijn relatief gering. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart aanbieden. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Zelk: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook de natuur wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Zelk

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Zelk helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zelk is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zelk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zelk een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Zelk

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zelk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Zelk

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven