Fiets accu revisie Zevendonk. Ook de bezoekers uit Zevendonk zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zevendonk kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Zevendonk maken gebruik van de elektrische fiets. Het is prettig om te reizen met de elektrische ebike. Doordat je geringer werklust en druk hoeft te verbruiken houd je het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eetgelegenheid in Zevendonk te fietsen waar u eerder alleen met de wagen heen ging. En hoe plezant het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Zevendonk voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De cassette is meestal na lange tijd meestal nog in goede staat. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je enkel dat wat echt vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Zevendonk kost vaak boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 350 euro uitsparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Zevendonk met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met hulp. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Alsook kunt u bij ons terecht ingeval uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Zevendonk: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt telkens belangrijker. Het omgaan met alles dat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Zevendonk

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Zevendonk helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zevendonk is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zevendonk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zevendonk een extra voordeel dus!

Accu revisie Zevendonk

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zevendonk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Zevendonk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven