Fiets accu revisie Zoeterwoude. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Zoeterwoude.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zoeterwoude kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Zoeterwoude maken gebruik van de elektrische ebike. Het is leuk om te gaan bewegen met de elektrische ebike. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veel verder als je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de winkel in Zoeterwoude is voortaan gemakkelijk per ebike te doen, daar u voorheen misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Zoeterwoude voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Zoeterwoude dient u al snel denken aan een bedrag groter dan €550,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 450 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Zoeterwoude met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen met support en uw accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Zoeterwoude: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom constant belangrijker. Vanwege de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Zoeterwoude

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Zoeterwoude helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zoeterwoude is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zoeterwoude laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zoeterwoude een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Zoeterwoude

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zoeterwoude voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Zoeterwoude

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven