Fiets accu revisie Zonhoven! Reviseren accu Zonhoven lekker voor uw beurs en het leefmilieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zonhoven kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Zonhoven. Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je vaak minder moe. Even snel naar de zaak in Zonhoven is nu fijn met de ebike te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Zonhoven voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog goed. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fietsaccu in Zonhoven kost dikwijls boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Zonhoven met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de oude accu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met ondersteuning. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Een goed oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Zonhoven: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom almaar belangrijker. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Zonhoven

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Zonhoven helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zonhoven is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zonhoven laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zonhoven een extra voordeel dus!

Accu revisie Zonhoven

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zonhoven voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Zonhoven

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven