Fiets accu revisie Zuidland

Fiets accu revisie Zuidland. Reviseren fietsaccu Zuidland goed voor uw beurs en het leefmilieu, vaak net zo perfect of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zuidland kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Zuidland

Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Zuidland. Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je geringer sterkte en kracht hoeft te gebruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restauratie in Zuidland te fietsen waar u vroeger alleen met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Zuidland

Indien de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. {Door uitsluitend de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Zuidland kost dikwijls boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 100 en 500 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Zuidland

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met steun en de fiets accu langer mee gaat. En dit voor een naar verhouding geringe meerprijs. Een aardig plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Indien de accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch  welkom. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Zuidland: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom voortdurend belangrijker. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Zuidland

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Zuidland helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zuidland is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zuidland laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zuidland een extra voordeel dus!

Accu revisie Zuidland

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zuidland voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Zuidland

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven