Fiets accu revisie Zuidland. Het reviseren van een fietsaccu in Zuidland kan meestal op korte termijn gebeuren.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zuidland kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Zuidland. Het is plezierig om te gaan bewegen met een elektrische fiets. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Op de e-bike naar vrienden die in Zuidland leven was vroeger te ver op de e-bike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe fijn het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Zuidland voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. De cassette is meestal na lang gebruik vaak nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Zuidland kost dikwijls boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Zuidland met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Zuidland: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom almaar belangrijker. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Zuidland

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Zuidland helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zuidland is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zuidland laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zuidland een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Zuidland

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zuidland voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Zuidland

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven