Fiets accu revisie Zwartemeer? Waarom een nieuwe fietsaccu aanschaffen in Zwartemeer als het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Zwartemeer kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Zwartemeer maken gebruik van de elektrische ebike. Het is plezierig om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eetcafé in Zwartemeer te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Zwartemeer voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De behuizing kan b.v. nog goed in orde zijn. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Zwartemeer kost meestal boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 450 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Zwartemeer met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Zwartemeer: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aardbol bijzonder urgent is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van uw accu past perfect in dit perspectief. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Zwartemeer

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Zwartemeer helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Zwartemeer is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Zwartemeer laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Zwartemeer een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Zwartemeer

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Zwartemeer voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Zwartemeer

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven