Stap 1. Op fiets-accu.nl selecteert u de accu die hoort bij uw e-bike / elektrische fiets. Vervolgens bepaalt u zelf wat de nieuwe capaciteit van de accu moet worden. Daarna verzend u de aanvraag en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave.

Valt de prijsopgave binnen uw budget? Dan geeft u de versleten accu af bij ons servicepunt in Tilburg of bij een PostNL service point bij u in de buurt. Van daaruit wordt uw accu gratis verzonden naar onze werkplaats.

Stap 2. In de werkplaats wordt de elektrische fiets accu getest en gereviseerd. Reviseren houd in dat we de oude versleten energiecellen uit de fiets accu halen en nieuwe 18650 energiecellen in de behuizing plaatsen. Bij revisie behoud u dus de originele behuizing inclusief de ingebouwde elektronica.


Stap 3. Na het reviseren wordt de accu opnieuw getest. Als deze goed uit de test komt kunt u de accu op komen halen of we verzenden deze weer naar uw opgegeven adres. In 98% van alle gevallen komt deze positief uit de test. Mocht dit niet het geval zijn dan zit er waarschijnlijk een storing in de elektronica. In dat geval kost het u uiteraard niets!